PODELITE

Zašto je rentiranje vozila za novogodišnje praznike dobra opcija?

PronadjiAuto 06 Jan 2023 komentara: 0 pregleda: 127
Zašto je rentiranje vozila za novogodišnje praznike dobra opcija?

Doček Nove godine, ako po gregorijanskom tako i po julijanskom kalenaru, je uvek razlog više za slavlje, a svako ko želi da proslavi mimo svog doma sad treba da pronađe lokaciju za doček i rezerviše mesta. Ako i vi želite da prisustvujete dočeku u nekom drugom gradu, onda je rentiranje vozila za novogodišnje praznike najbolja opcija koju možete organizujete za sebe i svoje prijatelje.


Kako izgleda iznajmljivanje vozila i zašto je ovo najbolja opcija za praznično putovanje? Kako sve organizovati?


Ovo su najbolji saveti za zabavan doček i prijatno provedene praznične dane, uz bezbednu vožnju i uštedu na troškovima.


Kako izgleda najam automobila u rent a car agenciji?


Renta car agencije su firme specijalizovanje za iznajmljivanje automobila i kombi vozila i po povoljnim uslovima i ceni koja se plaća po danu najma.

Veliki broj agencija posluje i online pa se uslovi mogu pogledati i automobili rezervisati brzo i jednostavno. Sami postavljate uslove, birate gde ćete automobil preuzeti, gde ćete ga ostaviti, šta želite od dodatne opreme…

Ono što sigurno dobijate jesu vozila vrhunskog kvaliteta, novije generacije, registrovana, tehnički ispravna i sa punom opremom za zimske uslove i to sve za desetak evra dnevnog najma.

Ovakvo vozilo je idealno za putovanje na planine, proslavu u većim gradovima ili novogodišnje putovanje. Sve je moguće realizovati jer su vozila pouzdana, sigurna i spremna za zimske uslove puta.


Koje vozilo iznajmiti za putovanje?


Od destinacije i broja putnika će zavisiti izbor vozila za rent a car, pa tako, ako se putuje u obližnje mesto, veći grad i sa manje putnika, odlična su vozila A klase, mali potrošači, mali automobili. Oni se lako voze kroz gradske gužve, malo troše i lako se parkiraju.

Ipak, ovo nisu vozila za duže putovanje i iako su za njih najniži troškovi najma oni nisu baš najbolji izbor za planinsku vožnju, udaljene destinacije ili onda kada putuje više osoba kojima će u tom slučaju putovanje biti vrlo neudobno.

Za razliku od toga, limuzine su idealne za duža putovanja, ali nije loše birati vozila koja imaju pogon na sva četiri točka ili SUV modele koji će imati više mesta za sve putnike i predviđeni su za terensku vožnju i zimske uslove na putu.

Postoji još jedna opcija ako putuje veća grupa, iznajmljivanje kombija je odlično rešenje kojim će se lako, brzo i bezbedno stići do svake tačke, a svi putnici će moći da uživaju u udobnoj vožnji uz dosta mesta i prostor za prtljag.


Zašto baš rentirano vozilo za novogodišnje praznike?


Prvi razlog jeste bezbednost jer se tokom praznika očekuje gužva na putevima, niske temperature, a moguć je i sneg sa poledicom. Iz tog razloga je neophodno pouzdano vozilo koje će se kretati bez ikakvih poteškoća.

Ako vam trebaju zimski dodaci za sopstveni automobil ili servisiranje vozila, onda vam se ponovo isplati iznajmljivanje automobila. Cena od desetak evra po danu će biti mnogo niža u odnosu na plaćanje majstora i kupovinu rezervnih delova.

Drugi razlog bi mogao da bude onaj sebičan i iz želje da jednostavno ugodite sebi. Ispratite staru godinu i dočekajte novu vozeći luksuzno vozilo za doček bez ikakvih problema i zastoja. Malo pozitivnih stvari nije na odmet i možda će to doneti sreću i uspeh u novoj godini, ako ništa drugo, ovo je jedinstvena prilika da se provoza luksuzno vozilo i uživa u svim pogodnostima koju donose nova vozila.

Uz iznajmljeno vozilo imate i korisne dodatke kao što je usluga vozača uz vozilo koji će biti povoljniji nego iznajmljivanje taksija, a usluga je slična i jednako korisna. Naime, uz malu doplatu na osnovnu cenu može se angažovati i vozač koji će biti na raspolaganju pa će uživanje biti veće, a ne morate da budete opterećeni vožnjom i možete uživati u piću bez ograničenja.

Možete imati i pomoć na putu i zamensko vozilo, a plaćanjem depozita imate i osiguranje vozila i putnika što su sve korisne stvari koje vam mogu dobro doći tokom vožnje. Rent a car agencija će izaći u susret i za sve posebne zahteve i sigurno je da će se pronaći način za ispunjenje i osnovnih i dodatnih zahteva koje možete imati.

Dovoljno je vremena da se kontaktira neka od agencija i rezerviše najbolje vozilo. Još uvek ima mesta za rezervaciju i organizovanje fenomenalnog dočeka, samo je potrebno pronaći lokaciju u zemlji ili inostranstvu, pozvati prijatelje, a vozilo je uz pomoć agencije za iznajmljivanje spremno onda kada to vama odgovara.

Ovo je odlična opcija ne samo za novogodišnje praznike, već i za svako putovanje, ali i onda kada vaš automobil nije tehnički ispravan za vožnju. U svakom slučaju će se najam vozila platiti manje nego druge opcije prevoza, a biće jednako komforne i udobne kao da imate sopstveno vozilo.

Vozni park agencija je raznovrstan i ima vozila različitih kategorija iz svake klase tako da se može pronaći odgovarajući automobil i prema ceni i prema specifikacijama i potrebama puta. Neka vam Nova godina započne luksuznim dočekom i vožnjom u udobnom automobilu.

 

 

rent a car, novogodišnji praznici, nova godina

KOMENTARI (0)

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno