PODELITE

Top 10 blogova na temu rent a car-a na Balkanu

PronadjiAuto 17 Sep 2022 komentara: 5 pregleda: 1128
Top 10 blogova na temu rent a car-a na Balkanu


Rent a car industrija na Balkanu je veoma razvijena i iz godine u godinu se tržište sve više povećava. Skoro sve agencije danas imaju i svoje veb sajtove, pa je mnogo lakše doći do informacija. Uz to, mnoge agencije imaju svoje blogove gde se možete informisati o raznim temama vezanim za rent a car, kao i o zanimljivostima o automobilima, savetima za održavanje automobila, putovanjima, itd.

Zato Vam u ovom tekstu predstavljamo listu Top 10 blogova na temu rent a car -a na Balkanu:

 

1. UNIRENT RENT A CAR

Unirent rent a car logo

 

Veoma kvalitetan blog koji se redovno ažurira i broji mnoštvo raznovrsnih tema iz sveta autoindrustije. Takođe na blogu Unirent rent a car agencije možete naći dosta saveta o održavanju automobila i iznajmljivanju vozila, kao i o predlozima za putovanja iznajmljenim vozilom. Jednostavno rečeno - za svakog po nešto.


2. RENT A CAR MENADŽER

Menadzer rent a car logo

 

Blog na sajtu Menadžer rent a car-a zapravo deli prvo mesto sa Unirent- om, ali lista mora da sadrži brojeve od 1 -10. Takođe veoma kvalitetan sadržaj koji se redovno ažurira zanimljivim temama iz sveta rent a car-a i autoindustrije uopšte. Ovde takođe možete naći mnoge korisne savete za održavanje automobila.

 

3. AUTORENT RENT A CAR

Autorentdoo rent a car logo


Još jedan izuzetno kvalitetan blog na temu rent a car-a koji zaista zaslužuje da se nađe na vrhu liste najboljih rent a car blogova. Mnogo kvalitetnih tekstova sa aktuelnim temama iz sveta autoindustrije i mnogo korisnih saveta za vožnju i održavanje automobila. Tekstovi izlaze redovno i svako može pronaći temu koja ga interesuje.

 

4. AUTOWILL RENT A CAR

Autowill rent a car logo


Najkvalitetniji blog na temu rent a car- a u Hrvatskoj. Raznovrsne teme  o rent a car-u,  najnovijim modelima vozila u svetu, predlozima za putovanje po Hrvatskoj.

 

5. MMS RENT A CAR

MMS rent a car logo
 

MMS auto rent blog na sajtu bi trebalo da deli mesto sa prethodnim, zaista je zaslužio da se nađe u top 5 blogova o rent a car - u na Balkanu. Na njemu možete redovno da čitate nove sadržaje o automobilima, vožnji, putovanjima…a takođe možete naći veoma korisne savete vezano za sve ove teme.

 

6. AR RENT A CAR

AR rent a car logo


Odličan izbor tema, uglavnom usko vezanih za rent a car u Beogradu. Kvalitetan sadržaj i zaista sve pohvale za ovaj blog o rent a car-u.

 

7. CARWIZ RENT A CAR

Carwiz rent a car blog


Još jedan odličan rent a car  blog iz Hrvatske. Na stranici “carobnjakovi savjeti” možete naći razne korisne informacije i savete o vožnji, dok na posebnoj stranici “inspiracije “ možete čitati o novostima i lepim predelima u Hrvatskoj.

 

8. RESPECTA RENT A CAR

Respecta rent a car logo


Najbolji blog o rent a car-u u Crnoj Gori. Na ovom blogu o rent a car-u Crnoj Gori. Možete naći korisne informacije prilikom putovanja i zanimljivosti o popularnim destinacijama u Crnoj Gori.

 

9. INFINITY RENT A CAR

Infinity rent a car logo


Još jedan veoma kvalitetan blog o rent a car -u u Srbiji. Mnogo tema usko vezanih za rent a car u Beogradu, sa korisnim savetima za iznajmljivanje vozila. Šteta je što odavno nisu ažurirali sadržaj, ali sve pohvale za već postojeće teme.

 

10. BLUE RENT A CAR

Blue rent a car logo


Takođe veoma kvalitetne teme sa korisnim savetima, ali blog nije ažuriran u skorije vreme, te se zato nalazi na dnu liste. Nadamo se da nam to Blue rent a car neće zameriti. Sve pohvale za sadržaj na blogu.Top 10 rent a car agencija

Ovo bi bila lista od top 10 blogova na temu rent a car-a na Balkanu, nadamo se da Vam je tekst bio koristan i da ste zadovoljni našim izborom. Ukoliko imate neke sugestije ili želite da podelite vaše mišljenje sa nama, pišite nam u komentarima.

 

rent a car, top 10 blogova,balkan,top 10 rentacar blogova,rentacar, rentacar balkan, blogovi rentacar,blogovi, rent a car, blogovi o rent a car-u

KOMENTARI (5)

Nemanja
22-Sep-22
Preporuči | +4

Iznenadjenje. Zaista zanimljivi tekstovi na blogovima, neocekivano za mene.

Srecko
19-Sep-22
Preporuči | +4

Zasluzeno ,dosta korisnih informacija se moze naci na ovim blogovima.

Nenad
19-Sep-22
Preporuči | +5

Lepa lista, ali da dodamo još jedan blog a to je https://beogradskirentacar.blogspot.com/. Nezavisni blog koji obradjuju teme vezane za rent a car industriju

Marko
17-Sep-22
Preporuči | +5

Odličan izbor! Rent a car industrija je veoma velika, slažem se, ali dobrih blogova je zaista malo. Malo ih uopšte i ima, jer se rent a car agencije ne trude mnogo oko toga, tako da se knjiga svela na desetak, pa i manje. A šteta, mnogo se toga na temu automobilizma može naučiti iz njih.

Miki
17-Sep-22
Preporuči | +4

Dobar izbor, dobre agencije na vrhu liste, posluju na aerodromu, rentirao sam kod njih auto, sve pohvale.

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno