PODELITE

Šta treba znati za rent a car na aerodromu Beograd?

PronadjiAuto 28 Apr 2021 komentara: 3 pregleda: 367
Šta treba znati za rent a car na aerodromu Beograd?

Jedan od najboljih načina da nastavite putovanje odmah po sletanju na aerodrom je da potražite opciju rent a car aerodrom Beograd i da unajmljenim vozilom istražite lepote našeg glavnog grada.

Pored potreba domaćih stanovnika koji iz različitih razloga rentiraju automobil, među zakupcima vozila najbrojniji su i turisti, oni koji dolaze u našu zemlju avionom i zadržavaju se neko vreme.

Aerodromi su zbog svojih karakteristika udaljeni od urbanih gradskih delova pa je uvek dobro pitanje kako se prevesti? Takva situacija je i sa našim aerodromom „Nikola Tesla“ koji iako ima dobru putnu mrežu i vezu sa javnim prevozom ne olakšava dalji nastavak putovanja. Ako želite brz, komforan i jeftin transport – iznajmljeno vozilo je najbolja solucija.

Šta je to što dobijate ako preuzmete vozilo još na aerodromu, kako to da organizujete i zašto je ovo bolja alternativa od taksi prevoza ili vožnje gradskim autobusom?

Donosimo vam sve odgovore…


Kako da vas iznajmljeni automobil čeka na aerodromu?


Svedoci smo potrebe da se brzo pređu velike udaljenosti. Ni putovanje avionom nije luksuz, sve je više ljudi koji tako putuju pa kada za sat vremena prelete veliki broj kilometara sigurno je da ne žele da u autobusu, za mnogo manju udaljenost, provedu isto vreme ili da u taksi vozilu plate daleko više nego što je to očekivano. Zbog svih ovih razloga renta car agencije imaju sve više posla – štede vreme i jeftinije su.


Aerodorm Beograd
 

U Beogradu postoji na desetine agencija za iznajmljivanje vozila koje imaju web sajt i to je prvi korak ka najmu automobila bez odlaska u poslovnicu. Tražite one firme koje imaju transparentan sajt, sa svim važnim informacijama, cenama, on-line rezervacijom automobila, mogućnost plaćanja karticom…

Dobro pročitajte uslove najma, svaku stavku dobro proučite:

  • Ko ima pravo da iznajmi automobil?
  • Koji su uslovi najma?
  • Visina depozita?
  • Vrsta osiguranja?
  • Ko sme da vozi automobil?
  • Šta da radite u slučaju oštećenja vozila?


Agencije posluju na osnovu detaljnih pravila sa kojima ste dužni da se složite, ali ako postoje nejasnoće uvek možete da pozovete i da se dodatno raspitate o svemu što vas zanima. Ljubazni zaposleni će vam pružiti sve informacije i dati objašnjenja.

Jadna od opcija koja se nudi je preuzimanje vozila na adresi koja vama odgovara, pa kada precizirate sve detalje, ovo je jedan koji vam je bitan jer tada navodite da automobil treba da vas čeka na aerodromu u tačno određeno vreme.

Kada ste sve regulisali ostaje i poslednji korak – odabir vozila koje će vam odgovarati tokom boravka, a i ovu rezervaciju vozila uradite putem interneta.


Zašto baš rent a car aerodrom Beograd?


Za prevoz u dvomilonskom gradu najbolje je imati sopstveno prevozno sredstvo. Taksi prevoz je nepouzdan, često papreno skup, a kada dođete do neke tačke opet ste pešak i čeka vas nova potraga za prevoznim sredstvom.


Aerodrom Beograd foaje
 

Linije gradskog prevoza vas mogu odvesti gde god to poželite, ali je potrebno da dobro znate kuda koje linije prolaze, što je sa onima koji ne žive u Beogradu vrlo zbunjujuće i komplikovano.

Sa iznajmljenim automobilom dobijate tehnički ispravno vozilo, spremno za kraća ili duža putovanja koje vas čeka na aerodromu tako da nemate problema sa nošenjem prtljaga i time komforno nastavite dalje putovanje po Beogradu ili širom Srbije.

A kada se putovanje završi i dođe mu kraj, agencija za iznajmljivanje će automobil preuzeti na lokaciji koja to vama odgovara, pa ako odlazite avionom jednostavno se odvežite do aerodroma. Posetu u našem glavnom gradu završite rasterećeni i bez brige oko prevoza.


Šta se dobija uz iznajmljeni automobil?


Rent-a-kar agencije su se potrudile da imate na raspolaganju brojne dodatke koje možete dobiti uz doplatu, a puno njih je i besplatno.

Onima koji ne poznaju ulice Beograda uvek dobro dođe GPS navigacija koja je uglavnom besplatna, a znatno olakšava vožnju i snalaženje u saobraćaju.

U slučaju da dolazite sa detetom pitajte za auto-sedište koje takođe u većini slučajeva dobijate gratis, kao i zimsku opremu, krovni kofer… Neke stvari se i doplaćuju kao što je internet u vozilu ili dodatni vozač koji vam je na raspolaganju uz minimalnu nadoknadu na osnovnu cenu po danu najma.

Kao što se vidi iz priloženog, odgovorne rent a car firme brinu u svom voznom parku, žele da zarade, ali razumeju i troškove onog ko kola unajmljuje pa su neke stvari besplatne, a u to spada i besplatno otkazivanje, kratko kašnjenje pri vraćanju vozila i svaka promena ugovora koja se unapred najavi i dogovori.

Rentiranje vozila na aerodromu olakšava inače komplikovan nastavak putovanja. Aerodrom Nikola Tesla je u Surčinu, udaljen od naseljenih delova grada, ali sa pouzdanim vozilom je više nego lako dostupan za dolazak ili odlazak.

Koliko stranaca dolazi avionom u Beograd? Koliko je naših državljana na privremenom radu koji se za Vaskršnje praznike vraćaju u zemlju? Ne postoji bolji transport od putovanja automobilom i zato pozovite neku od agencija i raspitajte se o ponudi, a nama ostavite komentar o korisnosti usluge rent a car nakon čitanja ovog teksta.

 

 

rent a car, aerodrom beograd

KOMENTARI (3)

Srecko
03-May-21
Preporuči | 0

Turizam i rent a car agencije ne mogu jedni bez drugih, stranac koji dodje hoce da uziva,da obidje sve sta ima lepo da se vidi u nekom gradu li mestu a za to mu je potrebno vozilo.Kad bi sve za to placao taxi kostalo bi ga mnogo.

Miki
28-Apr-21
Preporuči | 0

Na aerodromu sam uzimao rent a car kad dodjem za praznike da posetim familiju. Prakticno i jednostavna je procedura.

Marica
28-Apr-21
Preporuči | 0

Definitivno najbolji način. Iz aviona u auto, a onda gde hoćete. Naravno, ako to sebi možete da priuštite, a s obzirom na odnos cena-kvalitet, povoljno je. Pogledala sam cene, i prijatno sam iznenađena.

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno