PODELITE

Rent a car Vrnjacka Banja

PronadjiAuto 17 Oct 2020 komentara: 4 pregleda: 568
Rent a car Vrnjacka Banja

Iz godine u godinu raste poseta najvećim turističkim mestima. Među atraktivtivijim opcijama je Vrnjačka Banja. Pošto pravi odmor ne čini samo šetalište u centru već i obilazak okolnih zanimljivih lokacija, odlična je solucija da dogovorite rent a car dok ste u prelepoj Vrnjačkoj Banji i tako da kvalitetnije provedete vreme.

Šta dobijate kada iznajmite rent a car vozilo? Zašto je dobro da imate dostupno vozilo na odmoru?

O svemu ovome, ali i o mnogo više detalja govorićemo u nastavku teksta. Vaše je da spakujete kofere i sledite naša uputstva.


Zašto rent a car na odmoru?


Vrnjačka Banja se nalazi u centralnoj Srbiji. Ako nemate pouzdan automobil ne odustajte od odmora u najposećenijoj banji. Možete doći nekim drugim sistemom prevoza i da tako uživate u putovanju kroz predele naše lepe zemlje, a da se ne zamarate vožnjom. Kada dođete u Vrnjačku Banju čekaće vas dogovoreno rent a car vozilo.

Uvek postoji opcija gradskog taksi prevoza, ali je to znatno skuplje nego iznajmljivanje automobila, a pri tome ne dopušta samostalno istraživanje prirodnih lepota. Uz to, teško je objasniti taksi vozaču gde se tačno nalazite ako ste u prirodi izvan samog centra.

Vrnjačka Banja ima odličan sadržaj i mimo samog mesta pa su tu Koznik i Maglič– srednjovekovni gradovi-tvrđave, manastiri Žiča, Studenica, Ljubostinja…

Unajmljeno vozilo iskoristitie da posetite i okolne gradove u kojima nemamo vremena da uživamo: Kraljevo, Aleksandrovac, Kragujevac… Sa unajmljenim vozilom sve je dostupno i blizu

Na ovaj način nema potrebe da brinete da li je vaš automobil tehnički spreman za 100 – 200 km vožnje. Sa agencijom za iznajmljivanje automobila ste bezbedni jer je svako vozilo ispravno i ima neki stepen osiguranja.


Kakvo vozilo odabrati za vožnju u Vrnjačkoj Banji?


Poznato je da rent a car agencije nude različite automobile iz B kategorije. Tu je SUV, limuzine, A klasa… šta je dobar izbor u ovomo slučaju?

Možete odabrati automobil kakav god poželite, ali treba znati da što je vozilo novije i veće kubikaže i cena najma po danu raste. Za neke automobile je oko 30 eura, za neke 50 eura i više. Ono što je dobro je da cena opada se većim brojem dana zakupa što je dodatni podsticaj da ceo odmor uživate rasterećeni i sa manjim troškovima.

Za vožnju po Vrnjačkoj Banji i okolnim mestima pouzdane su čak i najmanje verzije automobila jer su udobne za putovanja okolinom, a opet zgodne za manevar po gužvi u samom gradu. Uz to, za ovakva vozila su i najjeftiniji troškovi najma po danu, a i najmanji su potrošači pa su ukupna koštanja iznajmljivanja minimalna.

Naravno, izbor vozila zavisi od mnogo drugih opcija: broj putnika, prevoz dece, kakav automobil je udobniji... Ako putuje četvoročlana porodica mora biti dovoljno mesta za dva sedišta za decu na zadnjoj klupi pa je to uglavnom najvažnija stavka pri iznajmljivanju. Ako najmanje vozilo ima prostora najčešće se odmah i rezerviše. Ipak, ako putujete sa prijateljima mali automobil nije dobra odluka. Malo je mesta na zadnjoj klupi i mali je gepek pa treba razmisliti o iznajmljivanju komfornijeg modela poput limuzine.


Šta bi trebalo da dobijete najmom vozila?


Da bi sve proteklo u najboljem redu, prilikom dogovaranja oko iznajmljivanja vozila treba da vam budu jasno definisana pravila i uslovi najma.

Depozit je nešto što se najčešće plaća, a ako nema ove stavke postoji verovatnoća da se štedi na nekim drugim stvarima (servisu vozila, vrsti osiguranja, dodatnoj opremi). Ovaj novac je osiguranje kako za agenciju za rentiranje vozila tako i za vas. Depozitom obavezujete agenciju da sve dogovoreno i ispoštuje pa zato ne izbegavajte firme koje ga traže.

Osiguranje je druga bitna stavka koju morate precizirati i znati kakvom ste štetom osigurani da kasnije ne bude neprijatnih iznenađenja. Vrnjačka Banja nije veliko mesto, ali baš zato što nije sasvim poznat saobraćaj nezgode sa vozilom su moguće. Šta je to što je „pokriveno“, a ako je šteta veća po kom principu se vrši naplata?

Pri izboru automobila proverite imate li „pomoć na putu“, GPS, možda i opciju vozača uz rentirano vozilo, koje su stavke besplatne, a koje se plaćaju.

Kada utvrdite ove osnovne stavke uz željeni model, precizirajte sa rent a car agencijom i mesto gde bi preuzeli automobil i gde da ga ostavite, i to je stvar izbora koji može da vam samo pojednostavi boravak.


Da li je odmor bolji uz rent a car?

Zaključak:


Ljudi sve više preferiraju aktivan odmor. Kada naša zemlja ima ovolike istorijske i prirodne lepote treba iskoristiti šansu i posetiti što više lokacija. Vrnjačka Banja ima odličan geografski položaj i omogućava posetu raznih krajeva Srbije.

Odmor je svakako lepši kada posedujete adekvatno vozilo da vam omogućava zanimljiv odmor. Rent a car je zato postao tražena opcija u Vrnjačkoj Banji i zato na vreme rezervišite svoje vozilo.

Kakav odmor vi preferirate? Da li biste unajmili vozilo za nekoliko desetina eura i sebi ulepšali odmor u mestu boravka? Ostavite nam vaše komentare nakon čitanja teksta.

 

 

rent a car vrnjačka banja, vrnjačka banja

KOMENTARI (4)

Srecko
16-Mar-21
Preporuči | +1

Vrnjacka Banja je nasa najbolja banja sramota bi bilo da takav turisticki centar nema kvalitenu rent a car agenciju.

Invasion
19-Oct-20
Preporuči | +3

Sramota, ali ja jos uvek nisam bila u Vrnjackoj banji. Moracu da ispravim tu nepravdu podhitno, pa kad sam vec tu da obidjem sto vise mesta u okolini, rent a car je odlicna opcija, posto bih do tamo svakako isla busom.

Jeca
18-Oct-20
Preporuči | +4

Vrnjačka banja je naša kraljica turizma. I inače je veoma posećena, a ove godine još više, s obzirom da su mnogi odustali od mora i putovanja u inostranstvo. Lepo što sada može da se iznajmi i auto, pa da se obiđe i okolina. Ne odu svi tamo svojim kolima, a ima i dosta zanimljivih mesta u okolini. Tu su manastiri Žiča, Studenica, Ljubostinja... Tu je planina Goč. Tu su okolni gradovi u kojima takođe ima šta da se vidi, tako da je zaista odlično što sve to može da se obiđe dok ste tamo na odmoru ili oporavku.

Nenad
18-Oct-20
Preporuči | +4

Vrnjačka banja po meni je jedina prava banja u Srbiji. Kada odem tamo ja kao da sam otišao u Švajcarsku ili Austriju. Bilo je teško održati u ovim turbulentnim vremenima i zato svaka čast svim stanovnicima banje. A što se tiče rent a cara, za sam gradić nema potrebe od autzomobila, ali postoje veoma atraktivan mesta u okolini, Goč, manastir Ljubovija kod Trstanika, i još dosta manastira u okolini Kraleva itd. A najbolje je poći urazgledanje autom zbog slobode i mogunosti da vidite što više.

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno