PronadjiAuto

PronadjiAuto Blogovi Polovni automobili Blog
PODELITE

Zašto turisti u Beogradu najčešće koriste rent a car vozila

PronadjiAuto 19 Jun 2018 komentara: 0 pregleda: 588
Zašto turisti u Beogradu najčešće koriste rent a car vozila

Beograd je sve omiljenija destinacija za strane turiste iz celog sveta. I to nije fraza niti floskula.

Jednostavno, porast broja stranih turista u našem glavnom gradu je primetan i iz godine u godinu sve izraženiji.

Ovi turisti umeju da cene svoje vreme i žele da ga maksimalno iskoriste.

Rentiranje ili iznajmljivanje vozila u Beogradu je postalo veoma popularno kod mnogih stranaca jer pruža komfor i mogućnost da ne zavise:

  • od gradskog prevoza,
  • potencijalnih prevara kod taksista i
  • svega onog čime Beogad baš i ne može da se pohvali.

Na primer, naš glavni grad nema metro što u više milionskom gradu jeste nedostatak koga je teško premostiti nekim drugim vidovima prevoza. Rent a car je jedno od veoma fleksibilnih i cenovno prihvatljivih rešenja, pogotovo  kod onih koji ostaju duže od jedan dan.

Poslovni turisti koji dolaze u prestonicu iskoriste to da provedu barem nekoliko dana više od onog obaveznog dela, jer zaista imaju šta da vide i obiđu tokom boravka u gradu. Da bi stigli za kraće vreme da obiđu što više destinacija veoma praktično je da unajme vozilo.

Na našem tržištu rent a car agencija postoje strane franšize i domaće firme koje se bave ovim poslom. Nekoliko odmaćih agencija se veoma jasno i kvallitetno nametnulo kao sasvim dobra alternativa zvučnim stranim rent a car agencijama koje imaju svoje poslovnice i u našem gradu.

Koje su razlozi iznajmljivanja rent a car vozila u Beogradu?

Moderni turisti vole pešačenje, pa onda vožnju biciklom. Cene zdrav način života i nastoje da žive što više u skladu sa prirodom. Mada se situacija u gradu po tom pitanju popravlja, ipak je još uvek nedovoljno pešačkih staza, a posebno i biciklističkih staza. Možda je Novi Beograd izuzetak po tom pitanju jer ima zaista pristojan i respektabilan broj  biciklističkih i pešačkih staza, ali ostali delovi grada nisu ni približno atraktivni po tom pitanju. 

Dakle, nedovoljan broj pešačkih i biciklističkih staza usmerava turiste ka alternativi - lokalnom gradskom prevozu, taksi prevoznicima, Uber još uvek nije zaživeo kod nas, ili komfornijoj varijanti iznajmljivanju vozila od rent a car agencija.

Slobodno možemo reći da rent a car u Beogradu prilično dobro organizovana služba. Postoji tržište ovih usluga od strane vipe agencija, kako domaćih, tako i stranih filijala. Većina agencija ima sasvim pristojan vozni park.

Klijenti mogu da rezervišu unapred tip automobila po svojim potrebama i željama kroz online rezervaciju vozila, a mnoge agencije ističu kvalitet usluge i nepostojanje skrivenih troškova kako bi privukle klijente.

 

automobili, rent a car, rent a car beograd, stranci u beogradu, najam vozi,a iznajmljivanje vozila, renta car

KOMENTARI (0)

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno