PODELITE

Automatski prenos podataka na sajt

PronadjiAuto 03 Jun 2012 komentara: 0 pregleda: 9306
Automatski prenos podataka na sajt

Kompjuter je čudo. Još veće čudo ako se koristi u skladu sa interesima, zdravom logikom i poslovnom i životnom filozofijom da je vreme jako skupo, da ne kažemo da je vreme novac.

Nije tajna već činjenica da je naš narod u Srbiji nepismeniji od naroda u naprednim zemljama.

I to podosta nepismeniji. Tu mislimo na Internet pismenost. Mnogi vlasnici auto placeva, auto salona, lizing kuća gube sate i sate prebacujući podatke na portale i na taj način reklamirajuće svoja vozila. Naravno, ne uvek oni nego lica kojima ukažu tu čast. Često se za tu potrebu angažuju i dodatni ljudski resursi.

Nauka i tehnika je napredovala, tako da svaki vlasnik auto placa, salona, lizing kuće, koji ima ili nema sajt, može svoje oglase da automatski prebacuje na naš portal putem XML fajla. Kako? Lako. Programer koji održava sajt ili naš programer ako ga nemate, napravi XML fajl koji automatski svakodnevno priprema aktuelne oglase i naravno one na kojima je uradjena neka izmena za preuzimanje od strane našeg softvera, portala www.pronadjiauto.com.

Na taj način auto matriks funkcioniše. Softveri izmedju sebe komuniciraju, piju nevidljivu kafu, a sveži podaci, oglasi za automobile sa slikama, su svakodnevno na našem portalu bez izgubljenog ijednog minuta. Ako mislite da je ovo logična priča za vlasnike auto placeva, auto salona, lizing kuća, jako se varate.

Osnovna ideja je da se podaci o vozilima unesu samo jedanput na jednom mestu, a da se kasnije distribuiraju svima zainteresovanima, bilo da se ta usluga kod drugih plaća ili ne. Srpski, to se zove racionalizacija i efikasnost posla, po stranski, tako se štedi vreme i novac.

Neka realna i sveža iskustva pokazuju da 90% vlasnika ipak treba malo da se dodatno edukuje o Internet tehnologijama, ili možda malo više, jer im ovo pre svega liči na neku prevaru pa tek onda i na pokušaj razmišljanja o unapredjenju poslovanja. Srpski biznismeni i vlasnici auto placeva još uvek najbolje znaju šta je keš, ove nevidljive tehnologije im nisu baš jača strana. Naravno, ko razume shvatiće, ima i onih medju njima, čuvenih 10%, koji su su shvatili, shvataju i koriste automatski prenos podataka i sve blagodeti Internet oglašavanja.

Ako se pitate kako da se vaši podaci automatski osvežavaju svakodnevno na našem portalu posetite našu stranicu za kontakt, napišite zahtev preko kontakt formulara, ili nas kontaktirajte telefonom.

PronadjiAuto, automatski prenos podataka, XML

KOMENTARI (0)

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno