PODELITE

Kako izabrati automobil za venčanje?

PronadjiAuto 25 Aug 2021 komentara: 1 pregleda: 166
Kako izabrati automobil za venčanje?

Oldtajmeri svoju primenu u modernim vremena najčešće nalaze prilikom venčanja i drugih sličnih proslava i svečanosti kojima se želi dati osećaj sofisticiranosti i elegancije. Jedan od načina da se na sopstvenom venčanju pojavite u velikom stilu jeste da se do mesta na kome ćete izgovoriti sudbonosno „da“ dovezete u luksuznom i nesvakidašnjem automobilu.

Iznajmljivanje oldtajmera za venčanja, bilo da je u pitanju limuzina, dvosed ili neko drugo egzotično vozilo u retro stilu, trend je koji ne jenjava. Odličan je potez ako želite da vaše venčanje bude nezaboravno i da ostavi sjajan utisak na sve goste. Od sportskih dvoseda, preko nekoliko decenija starih oldtajmera do modernih luksuznih limuzina – u dogovoru sa voljenom osobom napravite nepogrešiv izbor i rešite dilemu koju imaju gotovo svi budući mladenci. Odgovor na pitanje – kako izabrati automobil za venčanje – potražite u nastavku teksta.


Venčanje van zemlje i prevoz gostiju


Ako želite malo drugačije ili neformalno venčanje iz snova, recimo dok ste na letovanju, i odabrali ste za destinaciju najlepša grčka ostrva, možete iznajmiti željeno vozilo i za put u inostranstvo ili ga možete unajmiti u stranoj zemlji, dok ste na putovanju.

Za koju god lokaciju da se odlučite, ukoliko to nije dan rezervisan samo za vas i vašu voljenu osobu, već želite da ga proslavite u društvu bliskih i dragih osoba, rođaka i prijatelja, pobrinite se i za prevoz gostiju. U zavisnosti od broja gostiju i „timova“ koji ih čine (samo kumovi, najbliži prijatelji, porodica ili uža i šira rodbina), iznajmite luksuznu limuzinu, kombi ili pravi party autobus. Neka i vaši gosti uživaju u komfornoj i sigurnoj vožnji na putu do mesta na kojem se organizuje svadba, bilo da je to negde u Srbiji ili van njenih granica.

Ključ svake uspešne svadbe je u dobroj organizaciji. Ukoliko ste svojim gostima obezbedili i smeštaj, ostaje im samo da sa sobom ponesu i specijalan rasklopivi orman u koji će smestiti svoja svečana odela, toalete, celokupan aksesoar, pa čak i šminku, kako bi se na vašoj svadbi pojavili u savršenom izdanju, bez bojazni da će im se izgužvati garderoba ili pokvariti make up tokom vožnje.


Vencanje auto
 

Ovo će se, naravno, dodatno odraziti na vaš budžet, ali je svakako nešto o čemu treba da razmislite ukoliko planirate venčanje daleko od mesta u kojem živite. Koja god cena da je u pitanju, sigurno će biti vredna iskustva punog uspomena koje će trajati čitav život.


Limuzina – tradicionalni izbor prevoza za svadbe


Ako na dan venčanja želite da uživate u komforu i luksuzu, uz impresivan i elegantan enterijer, iznajmite limuzinu. Ovo je jedan od najglamuroznijih svadbenih automobila savršenih za svaku šik nevestu i mladoženju. Osim što će ostaviti i sjajan utisak na goste, slike sa venčanja biće jedinstvene. Naravno, imajte u vidu to da zbog specifičnosti ovog automobila morate voditi računa o ruti i putanji kojom će se ovakvo vozilo kretati.


Iznajmljivanje kabrioleta


Kabrioleti su bili i ostali definicija stila. Zamislite sebe u kabrioletu u nekom od elegantnih holivudskih filmovima Klarka Gejbla iz tridesetih godina prošlog veka! Ukoliko mlada i mladoženja imaju sreće da uživaju u lepom vremenu, ništa neće moći da zameni osećaj vetra u kosi nakon venčanja ili dok se voze do mesta na kome će tek izgovoriti sudbonosno „da“.


Mini-automobil za moderne mladence


Ukoliko ste opušten, mlad moderan par, koji želi da izađe iz stereotipnih okvira, jeste li razmišljali o tome da spojite tradicionalno i moderno i iznajmite specifičan i prepoznatljiv mali hipi automobil – bubu ilii fiću npr.? Vaša moderna svadba u retro fazonu dugo će se pamtiti, a efekat koji ćete izazvati dok u starkama izlazite iz ovog simpatičnog i sentimentalnog mini-automobila nimalo neće zaostajati za onim koji izaziva pojava mladenaca u najnovijoj luksuznoj limuzini.


Šta još treba uzeti u obzir kada birate automobil za venčanje?


Imajte u vidu i to da pored samog vozila, možete rezervisati i vozača, uz brojne prateće usluge, ako želite da u svojoj svadbenoj vožnji uživate u punom luksuzu. Mnoge kompanije za iznajmljivanje automobila za venčanja nude pakete sa različitim dodacima koji će vaš dan učiniti još posebnijim.

Naravno, ne zaboravite na mogućnost fotografisanja vožnje ukoliko vas u svadbenom automobilu prati i foto-ekipa. Veličanstveni oldtajmeri pružaju neverovatne mogućnosti za vaše savršene i jedinstvene fotografije na kojima ćete još nebrojeno puta proživeti najlepše svadbene trenutke.


Vencanje mladensi u kolima
 

Najvažnije je da estetiku vozila uklopite sa tematikom i stilom venčanja. Takođe je veoma bitno i da vodite računa o veličini vozila. Ima parova koji će se odlučiti za najneobičniji svadbeni prevoz – u helihopteru, kočijama, na biciklu ili nekom drugom modernom ili retro dvotočkašu. Ipak, četvorotočkaši su najčešći izbor kada je u pitanju ključni dan u životu mladih parova. Savetujemo vam da svoj svadbeni automobil rezervišete na vreme, čak nekoliko meseci pre vašeg velikog dana i podrobno se raspitajte o stanju i osiguranju istog.


Mlada i mladozenja auto
 

Razmislite i o tome da rezervišete više luksuznih automobila za najsvečaniji dan u svom životu. Zašto ne biste imali za sobom svitu svatova koji će vas slediti u odabranim i elegantnim automobilima u skladu sa čitavom tematikom svadbe? Izaberite idealno vozilo za svoje bajkovito venčanje i uživajte u nezaboravnoj svadbenoj vožnji!

Autor: Marija Mirković

automobil za venčanje, venčanje, luksuzni automobili

KOMENTARI (1)

agent za rent a car
26-Aug-21
Preporuči | +2

Danas je sve dostupno cak ni luksuzni automobili nisu preskupi za 18-ti rodjendan ili vencanje. Najvise se trazi limo servis, tj. luksuzni automobili na nekoliko dana ili dan.

Dodaj komentar


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno