Auto plac Trendmobil

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac Trendmobil

Auto plac Trendmobil Novi Sad

Sa nama od: 2012

Naša firma je direktni uvoznik polovnih vozila iz inostranstva. Sva vozila se nabavljaju od pouzdanih inostranih partnera, a potiču od fizičkih lica (prvi vlasnik).

Svako vozilo za koje ste zainteresovani moguće je pregledati u ovlašćenim servisima i izvršiti procenu opšteg stanja vozila, kao i verifikaciju kilometraža i servisnih knjižica.

Na svako kupljeno vozilo kod nas imate apsolutnu garanciju na legalnost i ispravnost dokumentacije. Kod nas možete završiti kompletne prateće papire (probne tablice) u veoma kratkom roku, a za kupce sa teritorije Novoga Sada smo u mogućnosti da ponudimo kompletnu registraciju motornog vozila.

Pre kupovine vozila možete nas kontaktirati telefonom da biste dobili broj šasije (VIN) motornog vozila koje vas interesuje, na osnovu koga možete dobiti podatke u ovlašćenom servisu gde, kada i šta je servisirano. Na vaš zahtev poslaćemo vam fotografije vozila u većoj rezoluciji. Možete poslati SMS sa zahtevom (marka, tip, cena, win, photo) i Vašom e-mail adresom na koju ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ako ste u prilici, posetite nas i naše ljubazno osoblje će vam pokazati vozila i dati sve potrebne informacije.

Za sve informacije možete pozvati 063/80-45-455 ili 063/509-750.

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno