Auto plac Integra Motors

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac Integra Motors

Auto plac Integra Motors Skopje

Sa nama od: 2016

Примарна цел на нашата компанија е продажба и откуп на квалитетни користени моторни возила. Компанијата почна да функционира во текот на летото 2007 година . Денес, компанијата ИНТЕГРА МОТОРС ГРОУП е најголема во Македонија и една од најпосетуваните компании која што се занимава со продажба и откуп на квалитетни користени возила во Македонија.Сепак тоа не треба да значи дека ние сме задоволни, туку напротив, се стремиме да нашата компанија биде водечка во нашите простори и во континуитет е фокусирана на пресретнување на барањата и потребите на нашите клиенти во модерното време, притоа секогаш користејќи ги најдобрите начинии на работење со цел максимални придобивки за нашите клиенти.

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno