Auto plac Holliday doo

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac Holliday doo

Auto plac Holliday doo Šabac

Sa nama od: 2012

Firma Holliday D.O.O. bavi se uvozom i prodajom polovnih putničkih i teretnih automobila. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu garantuje kvalitet u poslovanju.

Naši dobavljači su poznate i pozicionirane lizing kompanije iz Evropske Unije. Automobili koje prodajemo su sa minimum EUR4 standardom i sa limitiranim brojem pređenih kilometara. Automobili su od prvog vlasnika, redovno servisirani i u izvanrednom stanju. Nijedan automobil koji prodajemo nije kupljen havarisan što dokazuju dostupne slike iz inostranstva pre uvoza. Našim kupcima dajemo garanciju za legalnost, ispravnost i pređene kilometre.

Naše stručno i ljubazno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa tehničkim detaljima, raspoloživom dodatnom opremom kao i uslovima i načinima plaćanja. Posebnu pažnju posvećujemo konačnom kvalitetu automobila koji isporučujemo kupcu. Obezbeđujemo uslove za potpuni uvid u stanje vozila pre kupovine kao i mogućnost pregleda u ovlašćenim servisima.

Predvideli smo različite opcije plaćanja: gotovinski, karticama, virmanski, kao i putem kredita i lizinga po veoma jednostavnoj proceduri u saradnji sa svim bankama i lizing kućama koje nas u ovom poslu prate.

Naš tehnički pregled nudi mogućnost uplate svih taksi i prikupljanja potrebne dokumentacije za registraciju vozila u bilo kom registarskom području. Izdajemo probne tablice za prevoz vozila do odredišta. Naš servis pruža kvalitetne i povoljne usluge servisa za sve marke i tipove vozila uz prateće garancije.

Kontaktirajte nas - unapred se radujemo zajedničkoj saradnji. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Nijedan automobil koji prodajemo nije kupljen havarisan. Legalnost automobila je garantovana.

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno