Auto plac AvtoZlateski

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac AvtoZlateski

Auto plac AvtoZlateski Prilep

Sa nama od: 2016

Авто Златески е фирма која се занимава со увоз и продажба на половни автомобили од Европа. Поголем дел од нашите возила се увезени од Италија. Нема да се фалиме за тоа како нашите возила се најдобри и најубави, со оригинална километража и слично... Квалитетот ќе го видите самите, доколку го посетите нашиот плац.  

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno