Auto plac Avto centar Pirkovski

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac Avto centar Pirkovski

Auto plac Avto centar Pirkovski Bitola

Sa nama od: 2016

По долгогодишна работа, во Германија и во нашата земја, и собраното искуство од преку 15 години во браншата со увоз на половни возила, нашата фирма се вбројува во една од најпознатите во Битола и пошироко во државата. Увезуваме возила само од Германија затоа што сметаме дека се најквалитетни и при тоа ги имамедолгогодишните партнери и соработка со оваа држава. Вршиме увоз на познати светски и европски бренд-автомобили.

Нашата коректност е доблест во работата и нашиот тим е секогаш спремен и ви стои на располагање при вашиот избор на возилото.

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno