Auto plac Avto Cajka

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac Avto Cajka

Auto plac Avto Cajka Tetovo

Sa nama od: 2016

Почнавме со работа на 07.07.1994 год. како автоперална и центар за продажба на нови и половни возила. Oд самиот почеток сме мултибренд компанија, овластен дилер за возилата од програмата на: Hyundai, Peugeot, Ford, Toyota и Honda.

Нашите критериуми за работа, поддржани со беспрекорни принципи, со континуираното следење во воведувањето на нови норми во автомобилската индустрија, придонесуваат да ги задоволиме желбите и потребите на нашите клиенти.

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno