Auto plac Auto shop Milenium

PronadjiAutoAuto placeviAuto plac Auto shop Milenium

Auto plac Auto shop Milenium Tetovo

Sa nama od: 2016
Auto shop "MILENIUM" дооел – Тетово е основана во ноември 1999 година со основна цел за продажба на моторни возила. Како за продажба на нови возила така и за продажба на користени возила. Нашата фирма воедно работи и на продажба на возила по принципот старо за ново, како и старо за старо. На нашите клиенти на располагање им се ставени и можностите за купување на возило преку кредит и лизинг. MILENIUM е овластен продавач на светски познати брендови.  


 Ние сме овластени продавачи на гамата на скутери, мотори, АТВ на Хамачи (www.hamachi.mk)
 Ние ги преставуваме следните марки на возила за Тетово и тетовскиот регион.

  •  
  • КИА Моторс Македонија, импортер за КИА (www.kiamotors.com.mk)
  • Toltu , импортер за Great Wall (www.greatwall.mk)


Ауто шоп како што ние би кажале е добиено од идејата да бидеме продавница за автомобили, каде што клиентите ќе го најдат тоа што им е потребно за да го разубават својот живот, независно одбирајќи нов или користен автомобил. Клиентот има на нови автомобили од повеќе брендови, како и голем избор на користени автомобили кои можат да се погледнат на нашиот продажен плац пред автосалонот.

Nema komentara posetilaca. Budite prvi koji će komentarisati ovaj auto-plac.Broj pregleda ove stranice po mesecima
Početni mesec: Jun 2017.


Pregledi oglasa za automobile po mesecima od juna 2017.


Kontaktirajte nas

PronadjiAuto
Telefon:
Email: office@pronadjiauto.com

Korisne adrese

Izdvojeno